Contact

Ouders van hoogbegaafde kinderen:

Parentes wil ouders van toekomstige leerlingen vanaf het eerste contact zo transparant en persoonlijk mogelijk informeren. Wat betekent het concreet voor u als u uw kind aanmeldt voor voltijds HB-onderwijs op D’n Heiakker? Wat wordt er van u verwacht? Als u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u terecht bij onze contactpersoon Helena Kinds, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sponsoring & Subsidies:

Wilt u Parentes helpen via sponsoring in geld of diensten, of wilt u ons attenderen op sponsoring- of subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Externe Communicatie:

Overige personen (incl. journalisten) kunnen met hun vragen of verzoeken terecht bij Carla Steeghs (telefoonnummer 06 - 230 935 58), of per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bestuur Parentes:

U kunt contact opnemen met het bestuur van Parentes via de secretaris, per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voorzitter: Paul van de Ven

Secretaris: (vacature)

Penningmeester: Wim Verhaegh

 

Administratie Parentes:

Het e-mailadres voor administratieve zaken is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Postadres:

Oudervereniging Parentes

p/a Meijelseweg 38

5724 BC  Heusden-Asten

 

RSIN/fiscaalnummer ANBI:

851172349 

Shop & Sponsor

Parentes heeft ANBI status

RSIN/fiscaalnummer ANBI:
851172349