Contact

Ouders van hoogbegaafde kinderen:

Parentes wil ouders van toekomstige leerlingen vanaf het eerste contact zo transparant en persoonlijk mogelijk informeren. Wat betekent het concreet voor u als u uw kind aanmeldt voor voltijds HB-onderwijs op De Aventurijn? Wat wordt er van u verwacht? Als u vragen heeft of meer informatie wenst kunt u terecht bij onze contactpersonen Heiderieke e/o Eefje, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Sponsoring & Subsidies:

Wilt u Parentes helpen via sponsoring in geld of diensten, of wilt u ons attenderen op sponsoring- of subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Externe Communicatie:

Overige personen (incl. journalisten) kunnen hun vragen of verzoeken versturen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Bestuur Parentes:

U kunt contact opnemen met het bestuur van Parentes via de secretaris, per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Het bestuur bestaat uit ouders van kinderen die deelnemen aan het HB onderwijs en ontvangen geen beloning voor hun werkzaamheden.

Voorzitter: Marijn

Secretaris: Paul

Penningmeester: Ellen

 

Administratie Parentes:

Het e-mailadres voor administratieve zaken is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Postadres:

Oudervereniging Parentes

Leeuweriklaan 24

5527 HC Hapert

 

RSIN/fiscaalnummer ANBI:

851172349 

Shop & Sponsor

Parentes heeft ANBI status

RSIN/fiscaalnummer ANBI:
851172349