Voor Sponsoren

Oudervereniging Parentes heeft ten doel de continuïteit van voltijds basisonderwijs voor hoogbegaafde kinderen te ondersteunen. De vereniging tracht dit te bereiken door:
- als ouders of verzorgers van kinderen die voltijds hoogbegaafdenonderwijs volgen collectief op te treden;
- zorg te dragen voor benodigde aanvullende middelen of diensten teneinde de continuïteit en kwaliteit van het hoogbegaafdenonderwijs te garanderen of te verbeteren.

 

Parentes verwerft haar middelen uit bijdragen van donateurs, waaronder de ouders zelf en het organiseren van diverse sponsoractiviteiten, waaronder een jaarlijkse sponsorloop. Daarnaast participeert Parentes in diverse partnerprogramma's van internetaanbieders (Shop&Sponsor).

Als ouders (tevens leden van Parentes) hun bijdragen (gratis) willen laten vastleggen in een schenkingsakte, dan kan dat via onze sponsor:
Notariskantoor mr. M.A.M. Kessels, Wilhelminastraat 30 in Asten, telefoon 0493-691423.
Zie ook de website: www.notariskessels.nl

  

Onze sponsorcommissie bedenkt verder voortdurend allerlei sponsoractiviteiten en zoekt steeds en actief naar nieuwe sponsoren, zoals bedrijven. Zo hebben we in 2015 een mooi bedrag van ASML Foundation, gelieerd aan hightechbedrijf ASML, mogen ontvangen ter financiering van de meerkosten van voltijds hoogbegaafdenonderwijs.

 

Wilt u Parentes helpen via sponsoring in geld of diensten, of wilt u ons attenderen op sponsoring- of subsidiemogelijkheden, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Shop & Sponsor

Parentes heeft ANBI status

RSIN/fiscaalnummer ANBI:
851172349